Bardzo twarda patelnia gastronomiczna o doskonałych właściwościach przewodzenia ciepła. Właśnie sposób równomiernego rozłożenia ciepła w naczyniu to tajemnica żeliwa, która gwarantuje specyficzny smak, soczystość i aromat przyrządzanych dań. Te patelnie żeliwne doskonale nadają się do długiego smażenia w wysokiej temperaturze a grube dno patelni sprawia, że potrawy smażą się równo i nie przypalają się. Nawet długotrwałe
i mocne nagrzanie naczynia nie powoduje odkształcenia się jego powierzchni.
Zalety:
- dzięki wysokiej zawartości węgla i oksydowanej powierzchni są odporne na korozje.
- uchwyt ze stali nierdzewnej (poza modelami odlewanymi w całości)
- do wszystkich rodzajów płyt grzewczych, w tym indukcyjnych; można je również używać w piekarniku, w piecu, na grillu lub otwartym ogniu.
Twoje konto
KONTAKT
Bestsellery
Ostatnio dodane
Statystyki
- Liczba produktów:
- 822
- Liczba kategorii:
- 225
- Liczba nowości:
- 1
- Liczba promocji:
- 31
- Liczba odsłon:
- 69506870